• Луксозен сребърен пръстен „Суинг“Луксозен сребърен пръстен „Суинг“ Quick View
 • Луксозен сребърен пръстен ( двоен ) с черен родий Quick View
 • Луксозен сребърен пръстен с позлата и кристали /сдвоенЛуксозен сребърен пръстен с позлата и кристали /сдвоен Quick View
 • Луксозен сребърен пръстен с вграден елемент и сърце Quick View
 • Луксозен сребърен пръстен с позлата “Реал„Луксозен сребърен пръстен с позлата “Реал„ Quick View
 • Луксозен сребърен пръстен с позлата и аметист Quick View
 • Луксозен сребърен пръстен с цирконий “Алис„Луксозен сребърен пръстен с цирконий “Алис„ Quick View
 • Луксозен сребърен пръстен с цирконий “Рондо„ Quick View
 • Луксозен сребърен пръстен с цирконий № 5Луксозен сребърен пръстен с цирконий № 5 Quick View
 • Луксозен сребърен пръстен с цирконий № 6Луксозен сребърен пръстен с цирконий № 6 Quick View
 • Свеж сребърен пръстен с опалСвеж сребърен пръстен с опал Quick View
 • Свеж сребърен пръстен с пеперуди Quick View