• Стилен сребърен комплект с тюркоаз-3Стилен сребърен комплект с тюркоаз-3 Quick View
  • Стилен сребърен пръстен с тюркоазСтилен сребърен пръстен с тюркоаз Quick View
  • Шикозни сребърни обици „Косите на Венера“Шикозни сребърни обици „Косите на Венера“ Quick View