Как да поръчам?

  1. Вие може да направите поръчка през личния си профил или като гост на www.silverdeluna.com, избирайки желаните от Вас продукти, метод на плащане и начин на доставка.
  2. Бижутата ни са групирани в категории и подкатегории. За да поръчате избраните от Вас продукти, кликнете върху бутона „Купи“.
  3. След като добавите избраните от Вас продукти, кликнете върху бутона „Кошница“, където може да прегледате добавените от Вас продукти.
  4. Преди да потвърдите поръчката си, Вие имате възможност да я проверите за грешки, както и да изберете желаното от Вас количество бижута.
  5. След като се уверите, че сте избрали желаните от Вас продукти и правилните размери, натиснете бутона „Приключване на поръчката“.
  6. Ще бъдете препратени към финалната стъпка, където трябва да попълните Вашите две имена, телефонен номер и e-mail адрес. Също така, Вие трябва да посочите начина на доставка. Може да изберете между доставка до офис на Еконт или Спиди,или личен адрес .
  7. Потвърждението за приемане на поръчката Ви се изпраща до Вашия профил (в случай, че имате такъв) или до посочения от Вас e-mail адрес. Потвърждението съдържа номер на поръчката и детаили за избраните продукти.
  8. Поръчаните от Вас бижута биват доставени чрез Еконт или Спиди, до 2 работни дни, с опция за преглед и тест преди извършване на плащането.

Как се извършва доставката?

Поръчаните от Вас бижута биват доставени чрез Еконт или Спиди, до 2 работни дни, с опция за преглед и тест преди извършване на плащането.

 

Какви са условията за връщане и замяна?

Всяко бижу закупено от “Силвър де Луна” ЕООД може да бъде върнато в 14 (четиринадесет) дневен срок от датата на доставката. За целта, артикулът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Възстановяването на сумата от страна на търговеца се извършва по банков път, в посочената от клиента сметка, до 10 (десет) дни след връщането на поръчката. Разходите за доставка при връщане на продукти са за сметка на клиента.